Logo Foss Elektro AS
Elfag

Personvern og informasjonskapsler

Personvern

Deling av personlige data i vårt kontaktskjema som navn, telefonnummer og epostadresse via vår nettside er nødvendig for at vi skal kunne kontakte deg som kunde. Meldingen lagres i vårt e-post system. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å benytte seg av dette.

Informasjonskapsler

Når du besøker vårt nettsted vil nettleseren din laste ned informasjonskapsler. En informasjonskapsel, ofte kalt cookie, er en liten tekstfil som lastes ned og lagres på brukers datamaskin når brukeren åpner en nettside. Formålet er å få nettstedet til å fungere best mulig. Som nettbruker kan du velge å avvise lagring og bruk av informasjonskapsler. Vi anbefaler Post- og teletilsynets nettsted nettvett.no for beskrivelse av hvordan du kan akseptere eller avvise informasjonskapsler.

Vi samler inn informasjon fra informasjonskapslene til analyseformål, slik at vi kan forbedre opplevelsen og gi deg mer relevant innhold på nettstedet. Ingen personlige identifiserbare opplysninger sendes til Google Analytics. Vi bruker også informasjonskapsler til å målrette innhold og annonser best mulig til dine behov via Google's annonsenettverk (Google Ads). Dette er data som ikke kan spore tilbake til deg.

Sikkerhetssertifikat (SSL)

Det er trygt å besøke nettstedet vårt. Nettstedet har sikkerhetssertifikat som bekrefter identitet og sikrer at all kommunikasjon er kryptert. Formålet med kryptering er å sikre en trygg datakommunikasjon mellom server (vårt nettsted) og klient (din nettleser). Dette inkluderer et digitalt sertifikat som skal bevise at nettstedet og avsender er ekte.

 
Foss Elektro AS ©